Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовий. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз він показав фанатам забавне селфі, на якому позує в компанії колеги по групі Позитиву.

Читайте Знай Google News!

Схоже, зоряні красунчики побували на якомусь корпоративі або інший вечірці, вони з'явилися перед камерою у цікавій локації і дуже ошатні. І Потап і Позитив позують в чорних костюмах з білими сорочками і чорними краватками. У підписі до кадру Олексій Потапенко написав: "Всього доброго! @positiff @mozgiband". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, як Олексій схожий на відомого голлівудського актора Брюса Вілліса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.