Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свій спокусливий знімок. Так, в цей раз дівчина показала спокусливе фото, на якому позує в незвичайному образі і локації.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Емілі Ратаковскі з'явилася в сексуальному чорному бікіні, яке красиво підкреслює її ідеальну фігуру і довгі ноги. Її волосся розпущене і злегка розпатлане, на її обличчі легкий макіяж. Модель присіла на мармур у вальяжній позі, широко розкинувши ноги в бежевих босоніжках, вона томно дивиться в камеру. Емілі Ратаковскі не підписала свою фотографію, залишила лише позначку своєю другою сторінки, а фанати кинулися активно її обговорювати, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.