Антоніна Матвієнко - донька одної з найвідоміших українських виконавиць - Ніни Матвієнко. Антоніна - активний користувач соціальної мережі Instagram. При цьому вона висвітлює не тільки своє життя, а й життя зіркової мами, яка уникає соціальних мереж. Зокрема, вона опублікувала відео, на якому відображена її мама, яка збирається на День Народження.

На відео, яке опублікувала Антоніна Матвієнко, зображена її мама, яка була одягнена святково і урочисто. Красиве, біле плаття і великі золоті сережки, стильні босоніжки і акуратно укладена зачіска. Антоніна Матвієнко запитала, куди збирається її мама. Ніна Матвієнко відповіла, що вона піде на День Народження до Наталі Могилевської.

"Мама йде на ДН @nataliya_mogilevskaya. Вітання ", - так підписала публікацію Антоніна Матвієнко. Шанувальники творчості її зіркової мами оцінили цей ролик. Всього за 4 години публікація набрала більше 5 000 лайків. "Ваша мама Неймовірна", "Ніна Митрофанівна, як завжди чарівна і шикарна !!!", "Я дуже люблю слухати пісні Тоні, я обожнюю ваш голос і ваші пісні, ваша мама дала вам свій голос і талант", - так коментували користувачі відеозапис.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зробила Білик боляче після нагороди Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала, як з мамою та донькою відпочиває в Коблево.