Лоліта Мілявська - одна з найпопулярніших російських виконавиць. Однак вона радує своїх фанатів не тільки прекрасними піснями, а й бере участь в зйомках кліпів. Зокрема, Мілявська брала участь в зйомках абсолютно нового проекту, який сьогодні був опублікований на Youtube. Це кліп на пісню Світлани Лободи - Boom Boom.

Тизер цього кліпу вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також Лоліта не забула представити свій новий кліп. Перед шанувальниками вона постала в яскраво-червоній латексному костюмі, який підкреслює її приголомшливу фігуру. Також у неї дуже оригінальна зачіска з пишною білою чубчиком, схожою на кульбабу. "У мене просто приголомшливий лук. І часник теж приголомшливий ", сказала Мілявська. Також вона подякувала Олександра Гудкова і Світлану Лободу за можливість участі в цьому проекті.

"Свєто !! @lobodaofficial (Лобода)! Сашо !! @gudokgudok (Гудков)! Найтоповіші Жінки інтернету. Я найстаріша і у мене Кайф від Енергії Роботи з Вами. #boomboomLo #boomboom вже на YouTube ", - так підписала Мілявська опубліковане відео. "Лук" Мілявської оцінило ще 579 тисяч фанатів, які поставили лайк цього ролика.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта зізналася, що не витримала та на карантині "тусувалася" з українцями

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта обзавелася клізмами на карантині

Також Знай.ua писав, Лоліта приголомшила новою витівкою