Деякі легенди КВН, які раніше були членами журі, більше не з'являються в кріслах "вершителей доль", тому що їх слова у свій час зачепили команди або ж Олександра Маслякова.

Читайте Знай в Google News!

Гумор - річ суб'єктивна, але члени журі повинні об'єктивно і справедливо виставляти бали веселим та винахідливим. Адже часто від однієї оцінки залежить майбутнє команди в сезоні. Зазвичай виставляв низькі оцінки і говорив прямолінійні слова на адресу гравців КВН Юлій Гусман, який займає місце журі вже більше 30 років.

У команд, ведучого і глядачів склався певний образ жорсткого і вимогливого людини. Але він до цих пір судить гри КВН на відміну від наступних зірок.

Єгор Дружинін

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Був у складі журі двічі. Мабуть він не зовсім зрозумів специфіку ігор або ж КВН в цілому, тому оцінював досить суб'єктивно. Дружинін вже давно не з'являється за столиками журі.

Микола Фоменко

Судив 8 разів, але мабуть до кінця терпіння Фоменко луснуло, тому він висловив все, що думає про виступ команд. "Реально, дуже погано! Чекаєш від вас, чекаєш. Мучишся, приходиш, і що це?" - сказав Микола у своїй промові. Після цих скандальних слів відсудив одну гру і більше не з'являвся в КВН.

Леонід Ярмольник

Ярмольник, фото Іnstagram
Ярмольник, фото Іnstagram

Леонід Ярмольник був частим гостем в журі, і його цілком влаштовував гумор команд. Він майже завжди сміявся. Однак якось висловився: "Протягом останніх кількох років це дивитися не можна. Якщо є хоч один жарт хороший - це вже перемога". З тих пір Ярмольник не сидить в журі ігор.

Максим Галкін

Максим Галкін, скришот: YouTube
Максим Галкін, скришот: YouTube

У Максима Галкіна був особистий конфлікт з президентом клубу. Галкін судив Вищу лігу п'ять разів, але через два роки на одній з передач на каналі НТВ він різко висловився на адресу Маслякова молодшого. Галкін сказав: "Я взагалі не готовий вступати в полеміку з людиною, яка в своєму житті нічого не зробила, крім як успадкував прізвище свого батька". З тих пір він не з'являвся в складі журі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.