Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно перехворіла коронавірусів, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу вона порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливій пляжному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Ольга красиво позує в сексуальному роздільному купальнику білого кольору, який красиво підкреслив фігуру і загар. Волосся актриси розпущені і трохи розпатлане вітром вона однією рукою їх притримує, а на її обличчі немає макіяжу. Актриса стоїть на палубі корабля боком до камери і дивиться кудись у далечінь, спершись об бортик. У підписі до кадру Куриленко написала: "А ось коли на природі і далеко від цивілізації, то маски можна і не носити". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.