Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, наскільки важливі зміни для кожної жінки. У своєму Instagram Марія виклала допис і фото у модних білих шортах із завищеною талією і бежевій сорочці.

Читайте Знай в Google News!

А у підписі до публікації провела цілу лекцію і розкрила все, про що думає кожна українська жінка, але не наважується про це говорити.

"Я вважаю, що потрібно змінюватися! Не тільки внутрішньо, але й зовні ... Це не менш крутий стусан собі, ніж мотиваційна лекція або спілкування з надихаючим людиною... Ні, це крутіше, ніж з людиною, тому що це спілкування з собою! Ти слухаєш свої внутрішні імпульси і йдеш за ними. І тобі чхати на те що навколо несеться: «навіщо ти себе взрослишь, дитя ще»; «не за віком вже тобі молодиться»; «не, це тебе буде пробачити»; «ой, ну куди вже тобі за цією модою гнатися».. У мене відчуття, що такі поради дають люди, які вже точно на зміни не здатні. Та й звідки ці стандарти? Вони нагадують мені продавців в магазині одягу, які, коли ти береш річ в примірювальну, кричать тобі : «почекайте, це не ваш розмір, принесу більше! Це на вас не налазить».. А ти виходиш до них у взятому тобою розмірі, який ідеально сіл, і прям хочеться щигля дати : «Запам'ятайте, я знаю себе краще!» Крапка", - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Боже, скільки ж поколінь жінок жили в цих довбаних стандартах! Одягали старечі хустки в 45 років, якщо у них народжувалися онуки, тому що відтепер потрібно було «для людей» відповідати статусу бабусі.

"Готова боротися з цим скільки моїх сил: Відчувайте себе, свої таємні бажання, позбавляєтеся будь-якими способами від недоліків, якщо вони вас переслідують і ви ніяк не можете полюбити, захоплюйтеся собою щоранку в дзеркалі, не економте на якісному догляді за собою; лоскочіть вашу внутрішню дівчинку... І тоді ви самі будете встановлювати ваші стандарти. І до біса примірочні 😉", - підсумувала Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Єфросиніна розповіла про муки довжиною в півроку, ліки знайшлися не скоро: "Діє, як укол дофаміну".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.