Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли весілля в колі рідних і близьких, а після торжества вже встигли подорожувати по Україні - насолодитися Карпатами на медовому місяці і побувати в Херсоні.

Так, парочка зробила трепетне спільне фото, позуючи в селі Станіслав Херсонської області на тлі блакитної води. Варто відзначити, що таку локацію закохані обрали не випадково - саме в цьому місці знаходиться так званий херсонський Гранд-Каньйон - Балки Байдиха. На знімках Соня та Олег ніжно обіймалися і виглядали дуже щасливими.

Море, сонце, кохана людина поруч, що може бути краще! 🥰

Фолловери не пройшли повз, були і ті, хто запідозрив красуню вагітності: "Чудова пара", "Наче ластівки 👏", "Олег і Сонечка ві кращі 🌅💗", "Гарнюні. 😘", "Гарна пара🙌", "😍😍😍 неймовірно милі💫", "Любіть один одного і будьте щасливі!", "Йой, єк файно! ✨✨👌👌", "Видно животик😃чи здається?".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.