Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки на "Київському морі", а тепер показав миле фото, на якому позує в райському містечку, залишивши в підписі до нього власні спостереження.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Віталій позує, мабуть, десь за кордоном на відпочинку, він стоїть поруч з пальмою на залитій сонцем вулиці. На прогулянку артист вийшов у пляжному вбранні - на ньому короткі блакитні шорти і темно-синя футболка в обліпку, яка підкреслила пружне тіло. Свій образ співак доповнив стильними сонцезахисними окулярами і кепкою з козирком на потилиці, він сперся на дерево і пафосно дивиться в камеру. У підписі до кадру Козловський написав: "на багато речей почав дивитися"іншими очима". Іноді відчуваю себе рентгеном. Поки не зрозумію погано це або, назад сказати, добре?! Ні, до офтальмолога звертатися не буду! Однозначно". Фанати артиста не пройшли повз і почали коментувати фото, засинаючи його компліментами. Деякі запитують, чому він сумує, а інші цікавляться, де він відпочиває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.