У далекому 1993-му році легендарний король поп-музики Майкл Джексон вперше відвідав Росію з великим концертом. Однак виступ опинився під загрозою зриву через раптову депресію співака.

Читайте Знай в Google News!

Про цю неймовірну історію розповідається в опублікованому на YouTube документальному фільмі про російську поп-музику 1990-х.

Концерт повинні були скасувати незадовго до початку через проливний дощ і шахрайство з квитками. Ці обставини дуже засмутили Джексона. Перед виступом він перебував у поганому настрої і був готовий покинути Москву.

Потім організатор концерту приніс йому малюнок маленького хлопчика на підпис, після чого артист все ж погодився вийти на сцену. Майкл зажадав, щоб помічники протирали мокру від дощу сцену рушниками.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що перший російський концерт Майкла Джексона відбувся на стадіоні "Лужники" 15 вересня 1993 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, маленький шимпанзе Бабблз був одним з найкращих друзів Майкла Джексона. Співак прожив зі своїм другом 15 років, а потім віддав у притулок. Після смерті зірки Бабблз отримав 2 млн доларів за офіційним заповітом.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Майкла Джексона, Періс Джексон, зіграє роль Ісуса Христа в новому проекті під назвою "Звичка".

Також портал Знай.uа писав, що на концерті в рамках прощального туру в Окленді, Нова Зеландія, британський музикант Елтон Джон був змушений раптово перервати свій виступ.