Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв і Дмитро Маліков вже стали батьками за допомогою сурогатного материнства. Взяти з них приклад вирішив шоумен і колишній учасник шоу "Дом-2" Рустам Солнцев.

Рустаму Солнцеву вже 43 роки і, на його думку, саме час подумати про спадкоємця.

"Багато моїх колег саме таким чином обзавелися потомством – Кіркоров, Галкін, Лазарєв. Всі вони, я знаю, залишилися задоволені. Ось і я звернувся до сурогатної матері, щоб теж стати татом", – розповів Солнцев.

При цьому випробувати радість материнства хоче також бізнесвумен Олександра Рашель, яка розміняла вже шостий десяток років.

"Олександра заплатить за появу дитинки більше двох мільйонів рублів, а я – приблизно півтора. Сьогодні ми знайшли здорову і молоду сурогатну маму, оформляємо всі необхідні документи. Допомагає нам у цьому хороший юрист", - поділився шоумен.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Солнцев впевнений, що вже навесні майбутнього року вони стануть щасливими батьками.

"Я вже зробив спермограму – аналіз показав прекрасні якісні та кількісні показники моєї насінної рідини. Немає медичних протипоказань і у Олександри", - зізнався він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня як завжди в центрі подій. Так, зірка не залишилася байдужою до трагедії в порту Бейрута і оригінально відреагувала на трагедію в Лівані.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня остаточно відключила мізки: "Щоб вийти за межі розуму".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Варнава кардинально змінила зовнішність: мінус кілограми та інший колір очей.