Гоген Солнцев і його дружина Катерина Терешкович звикли шокувати публіку. Епатажна пара не тільки прилюдно з'ясовує стосунки, але і часто ділиться інтимними моментами. На цей раз жінка зважилася на досить пікантну зйомку.

39-річний Гоген Солнцев не приховує, що в минулому році Катерина Терешкович півроку перебувала в реабілітаційних центрах, лікуючись від алкоголізму. За словами жінки, чоловік жодного разу не відвідав її в лікарні, хоча той запевняє, що дуже дорожить обраницею. «Я хочу їй допомогти. Кинути людини — це найпростіший вихід із ситуації. Я не шукаю простих виходів. Я люблю Катю», — не так давно говорив Гоген.

До речі, з'явилася інформація, що Солнцев прохання сусідів знову запроторив кохану в клініку. При цьому Терешкович продовжує ділитися з шанувальниками знімками в соціальних мережах. Кілька годин тому Катерина опублікувала пікантний кадр. Жінка позує в червоному боді на мотоциклі, демонструючи оголені сідниці. «Ну, чому ж тіло так хоче любові?» — грайливо підписала дружина Гогена.

Аналогічне фото з'явилося і у Солнцева. Шоумен залишився в захваті від дружини. «Скучили по снігу, скоро в Москву! Сподіваюся, що ви відмінно проводите вихідні, як і улюблена дружина», — поділився артист.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще