Гоген Солнцев – скандальний шоумен і режисер, який намагається виділитися з натовпу всім, чим тільки можна. Публіка досі ламає голову, є його шлюб з 64-річною Катериною Терешкович проявом щирих почуттів, або ж це черговий піар-хід епатажної зірки.

Не так давно у Гогена з Катериною виникли сімейні проблеми, про які гуділи всі ЗМІ країни. Пара навіть відвідувала психотерапевта, щоб їх вирішити. Останній пост Солнцева в Instagram свідчить про те, що все увінчалося успіхом. Знаменитість виклав фото з ліжка, де ніжиться зі своєю літньою дружиною і написав, що провів там цілу добу.

"Немає нічого кращого, ніж провести Старий новий рік з коханою людиною. Провалялися добу в ліжку. Тепер вже офіційно знову разом".

оген Солнцев повідомив, що всі проблеми з дружиною залишилися в 2018 році і тепер вони з оптимізмом дивляться в майбутнє. Втім, передплатники скептично поставилися до слів знаменитості.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Невже хтось вірить у цей цирк?", - пише користувач dashumovoy

"Тепер залишилося Катюсі бебика народити, і буде повний ажур...", - іронізує інший користувач. втім, знайшлися і ті, хто повірив у щирість шоумена. "Я в захваті! Любов — це життя!" – захоплюється одна з прихильниць Солнцева.

Нагадаємо, "вибила зуб ногою": дружина Солнцева влаштувала криваву бійку в ефірі телешоу.

Нагадаємо, Солнцев зрадив дружині з іншого бабусею.Любитель екстравагантних вчинків розважив публіку спільним фото з іншою дорослою жінкою.

Як повідомляв Знай. ua, Гоген Солнцев втратив кохану дружину. Мені шкода, що виною всьому моя відкритість".

Знай. ua писав, що на обличчі патьоки і не відкривається очей: відомий шоумен понівечив дружину пластикою. Чудове перетворення не сталося.

Нагадаємо, "не більше двадцяти" – Гоген Солнцев похвалився "нової" дружиною.