Нагадаємо, що одіозний російський треш-контентмейкер Гоген Солнцев досить довгий час приховував свою 63-річну дружину Катерину Терешкович, після низки серйозних пластичних операцій.

Жінка хотіла виглядати не дуже старою на фоні молодого чоловіка.

Так, довгий час після операції закохана парочка ховалася від ЗМІ і сторонніх очей. Навіть з'явилися чутки, що жінка себе знівечила під час операції. Тим не менш Гоген спростував ці чутки, а тепер, нарешті, прийшов з нею на шоу "Прямой эфир" з Андрієм Малаховим.

Гоген завжди говорив, що вік позначився тільки на зовнішності Терешкович, а в душі вона дуже молода. Тепер же Солнцев похвалився: "Вона просто богиня! Тепер їй не даси більше двадцяти років".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Однак не всі підтримують захоплень Гогена. Однією з найзапекліших супротивників Катерини, є її свекруха, мати Гогена - Людмила Кравцова. Жінка ніяк не може прийняти вибір сина. "Нову" красуню Терешкович вона описала такими словами: "Ну, підтягнула повіки, а в іншому залишилася такою ж. Крокодил! Страшна, як атомна війна".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 12 жовтня, стало відомо, що московській владі перейде нежитлова будівля площею 72 квадратних метри, де знімають скандальне реаліті-шоу "Дом-2".

Так, Департамент міського майна Москви видав наказ про вилучення ще одного будинку на земельній ділянці ТОВ "ЄТК-інвест". Відповідний указ про вилучення опубліковано на сайті столичного мера і уряду.

Варто нагадати, що 37-річний епатажний екс-учасник шоу "Дом-2" Гоген Солнцев, нарешті, показав фото своєї 63-річної дружини Катерини Терешкович після пластичної операції. Катерина на фото виглядає прекрасно, чим зруйнувала домисли про невдалу операцію. Навіщо 63-річна жінка зважилася на такий небезпечний процес? Звичайно ж заради кохання.

Нагадаємо, Солнцев зрадив дружині з іншою бабусею: фото.

Як повідомляв Знай.uа з'явилися фото літньої дружини Гогена Солнцева після пластики.

Знай.uа писав, скандальний Гоген Солнцев показав 63-річну дружину після пластики.