Дружина Гогена Солнцева влаштувала криваву бійку з власною дочкою прямо в студії російського ток-шоу "Прямий ефір". 63-річна Катерина Терешкович нещодавно потрапила на прогулянці з іншим чоловіком і Гоген її дуже приревнував, тому і було влаштовано ще одне шоу.

Дружина Солнцева пережила пластичні операції, а тепер їй потрібно навіть допомога невропатолога і терапевта. У новому ефірі передачі Катерина раптово приревнувала свого чоловіка Гогена до власної дочки Поліни Давидової та зі словами "чоловіка захотіла у мене увести", накинулася на неї з бійкою.

Неадекватна поведінка і агресія 63-річної жінки призвела до того, що у її єдиної дочки Поліни все обличчя було в крові.

"Вибила зуб ногою", - зазначили очевидці шоу, які були присутні під час зйомок програми.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Користувачі мережі були обурені такою поведінкою жінки і вимагали обстежити її у психотерапевта.

Раніше повідомлялося, що один з найвідоміших фріків Росії, 37-річний шоумен Гоген Солнцев вважає, що його дружина Катерина Терешкович могла йому змінити.

Солнцев опублікував на своїй сторінці в "Instagram" вірш, під яким залишив такі теги, як "зрада", "коли ненависть розриває на частини".

Нагадаємо, Солнцев зрадив дружині з іншого бабусею. Любитель екстравагантних вчинків розважив публіку спільним фото з іншою дорослою жінкою.

Як повідомляв Знай. ua, Гоген Солнцев втратив кохану дружину. Мені шкода, що виною всьому моя відкритість".

Знай. ua писав, що на обличчі патьоки і не відкривається очей: відомий шоумен понівечив дружину пластикою. Чудове перетворення не сталося.