Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначала тридцятирічний ювілей творчої кар'єри, часто радує численних фанатів яскравими фото і відео на сторінці в Instagram. Цього разу зіркова красуня порадувала мережу новим фото з чотирирічним сином Табризом, а в підписі до нього звернулася до фанатів за порадою.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на знімку Ірина і хлопчисько відображені на вулиці, поруч з великим басейном. На прогулянку співачка вийшла в мішкуватому чорному вбранні з яскравою кепкою на голові, під якою розпущене волосся, а свій образ доповнила величезними сонцезахисними окулярами. А Табриз позує у світлій футболці і темних шортах. У підписі до кадру Білик звернулася до українців за порадою: "як ви думаєте, в якому виді спорту зможе розкритися дитина у віці 5 років?". Фанати зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її новий пост, ділячись своїми порадами та рекомендаціями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.