Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила серію кадрів з вручення їй і іншим популярним зіркам українського шоу-бізнесу нагороди президентом Володимиром Зеленським.

Варто відзначити, що на прийомі крім Ірини були Тіна Кароль, Потап та Арсен Мірзоян. Потап і Мірзоян удостоїлися "Заслужених артистів України", Кароль і Білик - ордена Княгині Ольги III, який видають виключно жінкам за великий внесок в культуру країни.

Так, артистка трепетно подякувала шанувальникам, рідним і близьким, зазначивши, що без їх допомоги у красуні нічого б не вийшло. Для офіційного прийому Білик обрала довгу сукню чорного кольору, розшиту масивними квітами, а також босоніжки на високій платформі.

Неймовірно світлий день і нагорода для мене та видатних людей України🇺🇦 Раділа за колег і всіх, хто був присутній у залі. Було приємно побачити і почути @zelenskiy_official Ще раз моя подяка прихильникам, моїй команді і рідним.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Вітаю!Ви як ніхто заслужили цю нагороду!❤️", "Щирі вітання, наша Зіронька улюблена! 😍", "Ірочка, шикарно виглядаєш !!!❤️", "Заслужена нагорода!👍", "Це заслужена нагорода за всі роки творчого шляху.Щирі вітання!Міцного здоров'я,спокою в душі,кохання для нових звершень!!!😍😍😍😘🤗🤗".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.