Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне відео, на якому позує під час танцю в стильному образі, а в підписі до нього поділилася планами на найближчий час.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в якійсь дивній локації, але у вельми незвичайному вбранні. На ній кокетливе коротеньке плаття чорного кольору в білий горошок, яке красиво підкреслює її ідеальну фігурку, а свій образ красуня доповнила модними чорними чобітьми. Її волосся акуратно укладені, а на її легкий макіяж і сліпуча посмішка. У підписі до публікації Асмус написала: "найближчий місяць я проведу не в Москві в роботі, пекельному режимі. Майже без вихідних, підйоми о 4 ранку і зйомки по 17-18 годин. Зате на мооооооооре". Фанати в захваті від нового образу зіркової моделі, її засипають компліментами в коментарях, деякі чомусь почали питати її про нове весілля.

Коментарі під постом Асмус
Коментарі під постом Асмус

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.