Популярний російський співак Сергій Лазарєв похвалився новим тату, яке він зробив на честь своєї донечки.

Лазарєв довгий час приховував від публіки, що вдруге став батьком і подарував синові чарівну сестричку. Тепер же він відкрито говорить про доньку і ділиться її фото. А напередодні Лазарєв зізнався, що зробив татуювання на честь дівчинки.

Читайте Знай в Google News!

37-річний Сергій Лазарєв виховує сина Микиту і доньку Анну. Призер "Євробачення" зазначає, що насолоджується батьківством і робить все, щоб діти були щасливі.

"Я розумію, що колись вони будуть мішенню для тих, хто хоче вколоти мене. Вони зустрінуться з дійсністю, і я буду захищати їх, як можу", - говорить артист.

Він також зізнається, що з появою донечки став більш сентиментальним і просто тане від щастя, коли обіймає маленьку Анечку. На честь улюблениці артист навіть зробив татуювання. Тепер його руку прикрашає буква "А" з вензелями.

Шанувальники залишилися в захваті і обсипали компліментами зоряного тата.
"Яке диво"; "Вмерти! Дуже красиво"; "Сергію, ви найкращий", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лазарєв зізнався Лорак в почуттях

Як повідомляв портал Знай.uа, Лазарєв проміняв Лорак на стінку і позував з людськими органами

Також Знай.uа писав, Сергій Лазарєв поділився трепетним кадром, показавши, як виріс його син