Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, відправившись в довгоочікувану відпустку в Фетхіє, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірною краси природою. Так, артистка позувала на яхті в монокіні темно-синього кольору, засвітивши спокусливі сідниці, над якими наполегливо працює у фітнес-клубі.

Човник, Пливи 🌊

Фолловери залишилися в захваті: "класна попіо😍 🔥 😎 😂"," вилітаю до тебе!", "Русалка 🧜‍♀️".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко виставила пікантне фото, на якому позувала лише в еротичній спідній білизні яскраво-червоного кольору і латексній кепці, стоячи на колінах і засвітивши розкішні груди і сідниці. Так, артистка зізналася, що такий спокусливий пост присвятила Міжнародному дню губної помади 29 липня, а в геолокації вказала один з розкішних столичних готелів, де, можливо, і з'явилася в такому сміливому вбранні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала cелфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.