Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк повідомила про нездужання і про те, що підозрює у себе коронавірус. Все зоряне сімейство здало тест на COVID-19. Про це повідомила дочка Анастасії Анна у себе в акаунті Instagram.

У наступній публікації дівчина написала про відсутність коронавірусу у неї та інших членів сім'ї. Вона відчуває себе краще, залишилися невеликі залишкові явища. "Обидва тести на COVID-19 негативні!"- написала вона в соціальній мережі.

Вона була впевнена в тому, що це вірус нового типу, так як зараз такий час, що будь-яка ознака нездужання призводить до думок про коронавірус. Також 24-річна дівчина подякувала лікарям за те, що вони роблять. Вони роблять подвиг, ризикуючи собою, без страху, йдучи до нас.

Заворотнюк, скріншот: Instagram
Заворотнюк, скріншот: Instagram

Заворотнюк-молодша все одно обмежила спілкування з рідними, не бажаючи наражати їх на небезпеку, незважаючи на негативний результат тесту. Вона закликає бути акуратними, живучи з батьками і літніми родичами, так як молодий організм набагато легше справляється з інфекційним захворюванням.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Про Анастасію Заворотнюк практично немає ніяких новин. Відомо, що зараз вона бореться з онкологічним захворюванням і нещодавно було значне ослаблення симптомів хронічної хвороби. "Вона в розумі, свідомості, але як в тумані. Можливо, це дія препаратів, які вона зараз приймає", — розповів один із співробітників клініки.

Нагадаємо, екс-солістка "NikitA" блиснула оголеними сідницями- персиками в сміливій позі.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль спокусила українців чуттєвими вигинами – ця посмішка буде Вам снитися.

Знай.ua писав, що глюкозі заборонили в'їзд в Україну - вона напилася і вийшла в Instagram.