Ігор Ніколаєв — відомий радянський і російський композитор і співак. За своє 60-річне життя зумів отримати безліч звань, серед яких "Композитор року" і "Народний артист Російської Федерації", отримане музикантом в минулому році. Найбільш відомий масовому слухачеві по хіту "Выпьем за любовь", що входить в однойменного альбому 1995 року.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті нещодавно опублікував кілька фотографій. Підписав він їх просто "Наш серпень" і зазначив, що знаходиться зі своєю сім'єю в латвійському курортному містечку Юрмалі. Одягнений Миколаїв в блакитні шорти і білу футболку, дочка ж відображена в рожевій сукні. Багато користувачів пишуть в коментарях про красу дочки, Вероніки Ігорівни. Хтось же бажає міцного здоров'я і гарного відпочинку. "Бажаю здоров'я і щастя вашій родині і Вашому маленькому янголятку!",- пише один з користувачів.

Ігор Ніколаєв, скріншот: Instagram
Ігор Ніколаєв, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кончіта Вурст показала, як виглядає голий чоловік в тілі жінки: борода + ліфчик і це ще не все.

Як повідомляв "Знай.ua", Арнольд Шварценеггер став дідусем - допоміг " Зоряний Лорд" з Marvel. Дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін в свої 31 вперше стала мамою, стать дитини поки знаходиться в таємниці. Її чоловік, Кріс Пратт, з яким вони вже близько двох років разом, виховує сина Джека від першого шлюбу.

Знай.ua писав, що відомому ведучому дісталося за численні татуювання на тілі: "Сидів у в'язниці?"