Відомий канадський кулінар, який вже багато років як проживає в Україні і розвиває тут свій бізнес, Ектор Хіменес-Браво часто ділиться з шанувальниками в Instagram яскравими моментами з життя. А нещодавно він написав трепетний пост спогадів про те, як починалася його кар'єра, а також показав своє юне фото з особистого архіву.

Читайте Знай в Google News!

"ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ? Частина 1.

Я потрапив на кухню через миття посуду. Мені тільки виповнилося 17 років, і я дуже хотів отримати цю роботу. Коли я заробив перші гроші, були наміри купити все і відразу. Новий одяг, взуття, музичний програвач, але найбільше я хотів порадувати маму, тому купив телевізор. Маленький, променевий, тоді на весь район не було жодного, мама досі його зберігає.

Я мив посуд 6 місяців, потім почав готувати на персонал, а тоді мені довірили цілий процес приготування салатів. Я вчився всьому, що бачив з першого дня. Я спостерігав за роботою кожного в команді від шефа до прибиральника. Тільки один раз я був на межі звільнення. Не помітив, як включив гриль, сліпило сонце, і я почав виливати на нього рідину. Загорівся стіл. Я був на хорошому рахунку у шефа, він бачив перспективою, тому дав мені другий шанс.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На роботі нас годували. Це був ідеальний період, я працював взагалі без вихідних, щоб мати можливість поїсти. Робочі зміни тривали до півночі, а починалися о шостій ранку. Але це не означало, що я спав по 6: 00. Я мав тільки один кітель, щоб акуратно виглядати, мені доводилося прати його руками щодня, сушити на решітці холодильника (там тепле місце) і прокидатися на годину раніше, щоб досушіть праскою. Я почав заробляти трохи більше грошей. І тепер уже міг знімати окреме ... ні житло, ні кімнату. А ліжко. Повірте, в той час в Колумбії – це був успіх. Наступною сходинкою мого успіху був власний транспорт. Вгадаєте який?",- розповів він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.