Український співак Nikita Lomakin, якого вже називають секс-символом країни за шалену популярність серед юних прихильниць, випустив нову пісню з інтригуючою назвою. "Люблю" співає він. Кому ж він зізнається у своїх почуттях в новій композиції? Раніше він неодноразово говорив, що відчуває особливі почуття до Тіни Кароль, називаючи її своєю музою. Також вже не секрет, що Нікіта довгий час був у стосунках зі співачкою Мішель Андраде.

Знай.uа поцікавився у артиста, кому саме він говорить слова любові і чи є у нього зараз друга половинка.

Нікіта Ломакін, фото: пресслужба співака
Нікіта Ломакін, фото: пресслужба співака

"Я часто кажу родині і друзям, що люблю їх, і кожен раз це щиро", - поділився співак.

Нікіта - великий романтик, незважаючи на брутальний образ красеня. Після його розриву з Мішель вже пройшло достатньо часу, щоб він міг почати нові стосунки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Так, я закоханий зараз! І всіляко оберігаю це прекрасне відношення", - зізнався він.

Кому саме присвячений новий трек, Нікіта не захотів говорити. Але розповів, як він любить звертатися пестливо до своєї коханої, чи кличе її "Кицею", "Зайчиком".

"Я люблю використовувати такі обороти, люблю говорити "кішечка", "моя дівчинка" і всіляко перекручувати ім'я улюблених із закінченням -чка", - сказав співак.

Нікіта Ломакін, фото: пресслужба співака
Нікіта Ломакін, фото: пресслужба співака

Також він зізнався, а що ж не любить у стосунках.

"Не люблю, коли довго говорять на теми, які псують настрій всім, тим більше коли тема вже є пройденим і завершеним етапом", - зазначив Ломакін.

Нагадаємо, що у Нікіти Ломакіна є чуттєві дуети і з Мішель Андраде, і з Тіною Кароль.

Раніше Ломакін зізнався Знай.uа, що любить дівчат подоросліше.

"Мені подобаються дорослі дівчата, віком 27-28 років. Я просто не хочу бути для своєї дівчини "батьком". Мені хочеться зі своєю людиною створювати щось, а не міняти один одного. Тому і дівчина повинна бути вже зі сформованим світоглядом", - пояснив артист m1agency.

Нікіті поки тільки 22 роки. Він підкреслив, що дорослішає і ледь не щотижня думає по-новому - формується як особистість. Тому у нього часто змінюються пріоритети і бажання.

Також Ломакін розповів про людину, яка для нього є головною мотивацією в житті.

Раніше Знай.uа писав, що "ВІА Гра", Nikita Lomakin, TamerlanAlena виступили на найбільш пафосній вечірці року в Києві.