Альбіна Джанабаєва отримала величезну популярність за роки своєї участі в групі "ВІА Гра". Вона була з цією групою аж до самого її закриття в 2012 році. На деякий час Джанабаєва пропала з поля зору, проте фанати продовжували стежити за її життям. Альбіна займається блогерством і регулярно публікує свіжі фотографії в Instagram.

Джанабаєва порадувала своїх шанувальників новою публікацією. На фотографії вона позує біля своєї квартири. Альбіна одягнена в елегантне пальто, під яким ... нічого немає! Шанувальники могли оцінити приголомшливу фігуру і чарівні ніжки відомої співачки. "Товариші, так похолодало ... пора одягнутися #серпень", - так підписала Альбіна свою фотографію.

Користувачам дуже сподобалася публікація Джанабаєвої. Всього за 2 години фотографія набрала майже 2300 лайків. "Дивлюся на Альбіну і згадую Віагру. Альбіна шикарна дівчина" ," від фото відразу стало жааркоо", пора одягнутися, а сама роздяглася🤣 але дуже красива👍, " вогонь!!!"– - так коментували фотографію користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадавши, Валерій Меладзе 23 червня відсвяткував свій 55 день народження

Як повідомляв портал Знай.uа Віра Брежнєва показала, як змінився Костянтин Меладзе

Також Знай.uа писав, Віра Брежнєва поділилася трепетним кадром