Телеведуча, актриса і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна протягом вже близько 20 років перебуває на телебаченні. Раніше співпрацювала з російськими каналами "Муз-ТВ" і "НТВ".

Читайте Знай в Google News!

У 2008 році виступала в ролі адвоката в ток-шоу "Модний вирок" на "Інтері" і вже в наступному році була названа "телеведучою року" за версією журналу EGO. Навесні 2014 року Єфросиніна залишає "Новий канал" і пояснює це тим, що їй необхідно взяти паузу, щоб приділити час своїй родині, яку в серпні того ж року чекало поповнення.

Син Єфросиніної, скріншот: Instagram
Син Єфросиніної, скріншот: Instagram

Вона активно веде свій аккаунт в Instagram, в якому остання публікація була про сина — Олександра Хромаєва. Йому 25 серпня виповниться 6 років. Вона підписала публікацію:"все-таки можна вирости з усього одягу швидше, ніж встигнути її надіти; міняти молочні зуби на корінні, дозволити Віті, нарешті, вийти, за покликанням залишатися вірним". Хлопчик в кадрі знаходиться з дипломом і великим плюшевим ведмедем. І незважаючи на близько офіційний стиль вбрання, на голові надіта кепка з написом "Police".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль лише в халатику видала головні секрети впевненості в собі: "почати любити..."

Як повідомляв "Знай.ua", про це не говорять вголос: чоловік Наді Дорофєєвої заінтригував новим проектом.

Знай.ua писав, що перед " танцями з зірками" Тарас Цимбалюк вплутався у кримінальну історію:"хотів отримати драйв".