Українська телеведуча, яка знаменита своєю головною роллю в передачі "Аферисти в мережах" на "Новому каналі", і дружина віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка зараз дуже часто ділиться фотографіями зі свого відпочинку. Раніше вона була на Лемурійському озері на півдні України, де зловила галюцинації через незвичайного для такої водойми рожевого кольору.

Читайте Знай в Google News!

Зараз же Олена-Христина Лебідь опублікувала серію знімків в соціальній мережі Instagram, які підписала: "Як добре, що є друзі, від яких не хочеться від'їжджати. Особливо, Сарі, особливо, з кадру. Сара-французький бульдог, який зображений на чотирьох з п'яти знімків в публікації. На знімках ще є Павло Розенко, наречений телеведучої.

Олена-Христина Лебідь, скріншот: Instagram
Олена-Христина Лебідь, скріншот: Instagram

Вони відпочивають на яхті, але увагу користувачів прикувала саме собака. "Сара прикувала всю мою увагу", "занадто шикарна у вас собака, Христина", "Сарочка така принадність, диво", — коментують користувачі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прикраса будь-якого спортзалу, - Ана Чері ледь втиснула пружні принади у неслухняні лосини. Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", шпагатопарус самотній: Волочкова розкорячилася на яхті, ледь не вилетівши за борт. Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова вже дістала всіх своїми нескінченними шпагатами.

Знай.ua писав, що Іво Бобул з тріском провалив "іспит" з української "Не вирубуйте ліси, пенсіонерів і дітей".