У свої 23 роки Кайлі Дженнер встигла заробити мільярд доларів на власному бренді, народити доньку Стормі від репера Тревіса Скотта, засвітитися в реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" і стати найпопулярнішою дівчиною в соцмережі Instagram. Аудиторія знаменитості зросла до 190 мільйонів і з часом тільки збільшується.

Читайте Знай в Google News!

Зі своєю армією шанувальників американська телезірка часто ділиться моментами з життя, результатами фотосесій та бекстейджами. Особливо підписники люблять, коли Кайлі публікує гарячі фото, і цей раз не став винятком.

Так, дівчина поділилася пікантною фотографією, на якій позує на вулиці у ванній повністю оголеною, прикриваючись лише мильною піною. У підписі до знімку Дженнер побажала всім доброго ранку.

До слова, менш ніж за добу пост встиг зібрати близько 3,6 мільйонів відміток "Подобається" та безліч позитивних коментарів від знаменитостей і фанатів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кайлі Дженнер у латексі вивалила груди на обкладинку Vogue.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер забула надягнути штани і засвітила дещо зайве.

Також портал Знай.uа писав, що Кайлі Дженнер потрясла принадами в "голій" сукні – чоловіки облизуються.