Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер, схоже, зірка повернулася до Києва і вже показує знімки звідси.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала, вона зображена на київських вулицях. На прогулянку вона вийшла в стильному вбранні - на ній фіолетова спідниця-міді цікавого фасону і зелений в'язаний светр, який сповзає з одного плеча. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі акуратний макіяж і мила посмішка. У підписі публікації Джамала натякнула, що вже починає готується до осені. "В небі відчувається подих осені. Чим сумніше, тим яскравіше". Захоплені фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.