Цієї суботи, 15 серпня о 19:00, на СТБ вийде четвертий прем'єрний випуск шоу "Звана вечеря".

Про це "Знай.uа" повідомила прес-служба каналу СТБ.

Герої нового випуску настільки кардинально відрізняються один від одного, що без допомоги шоу навряд чи б зустрілися за одним столом. Битися за кулінарну перемогу будуть: італійський бренд-шеф Марко Черветті, бодібілдер-сироїд Анна Войтенко, гламурний астропсихолог Марія Воліна і чарівний стоматолог Олександр Шимченко.

Марко Черветті знає мало не кожен українець - він один з кращих кухарів України, бренд-шеф ресторанних проектів «Le Silpo», ресторану Неаполітанської кухні «Positano».

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Астропсихолог Марія Воліна точно знає все про гороскопи. Обожнює страви з м'яса. Переконує, що, якщо вона не з'їсть смачний стейк, її клієнт не відчує її енергію астропсихолога. У "Званій вечері" розраховує виключно на перемогу.

Третій учасник - Олександр Шимченко - головлікар і власник стоматологічної клініки. Любить галасливі і веселі компанії. Обожнює не тільки смачно поїсти, але і готувати. Чи підкорить серця гурманів його фірмове блюдо-манти?

Анна Войтенко-професійна спортсменка, чемпіонка світу з бодібілдингу. При цьому вона сироїд. Впевнена, що, харчуючись фруктами, овочами та устрицями, зможе дожити до 100 років. І хоч годувати гостей Анна буде скромно, але приймати – з усією душею.

Під час знайомства героїв явно не уникнути розбіжностей. Що ж все-таки варто їсти: м'ясо або сирі овочі? Чи вірити в гороскопи? І що насправді допоможе дожити до 100 років?

Дізнайтеся зовсім скоро: 15 серпня о 19:00 на СТБ!

Нагадавши, три країни, три моторошні вбивства-українцям покажуть детективний трилер"Принцип задоволення".

Як повідомляв портал "Знай.uа", топ-модель по-українськи докотилася до TikTok і знайшла своє кохання: "першоквітневий жарт".

Також "Знай.uа" писав, що Потап надійно зловив кумира, тепер є докази: ФК" Бенфіка " в Україні.