Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала на своїй сторінці незвичайні фото, на якому позує зі своїми улюбленцями.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, спочатку Леся показала фото тварин – на першому знімку Милий сірий кролик з червоним бантиком на шиї, а на другому – песик Рафік в компанії нового друга. І вже на третьому знімку зображена сама телеведуча – вона сидить на веранді серед густої зелені. Перед камерою Нікітюк з'явилася в кокетливому блакитному костюмчику, який складається з коротенької спідниці і кофтинки. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона тримає однією рукою кролика, а другий собаку. У підписі до публікації Леся написала: "Бубусьониш теж хоче лайк. Став лайк, я лайкну теж". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.