Білоруський музикант Макс Корж відвідав мітинги у Мінську і прокоментував свій нещодавній пост у соціальній мережі Instagram, у якому він закликав протестувальників не виходити на акції задля своєї безпеки.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис з місця подій можна знайти у соціальній мережі Twitter.

Спочатку Макса Коржа помітили біля СІЗО "Окрестина", де тримають затриманих на протестах. Після цього зірка відвідав акцію пам'яті загиблого під час розгону акції протесту в Мінську. Музикант поклав квіти і поспілкувався з присутніми, намагаючись виправдатися за заклики до згортання протестів.

"І якщо навіть це було ціною моєї кар'єри ... що таке кар'єра моя? Мене підтримують мої фанати. І будуть підтримувати до кінця. Ті, хто зрозумів це. Але що таке кар'єра в порівнянні з життями людей, які навіть не могли проконтролювати ... що таке небезпека? Це коли ти йдеш, бачиш її і контролюєш. А там була безконтрольна небезпека.

Будь-яку людину могли взяти за те, що він йде додому. Навіть якщо люди йшли по інерції. Вони могли просто там стояти. Це була буря, яку спочатку не можна було зупинити, тому що емоції лилися через край.

Я не викидав цей пост раніше, тому що мене взагалі б ніхто не почув. Коли пацани йдуть на бійку, а ти їм говориш «Чуваки, у них ножі», вони кажуть «Та що ти сциш, пішли далі». А коли пацани йдуть на бійку на третій день, знаючи, що у тих є ножі, вони йдуть, тому що не знають, що зробити далі, я їм кажу: «Пацани, у них же ножі, все, нічого не вийде, ви на той момент перемогли", - говорить Макс Корж на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше