Усім завжди надзвичайно цікаво ким буде наступна Примадонна російської естради. Це питання дуже часто задають Аллі Пугачовій, теперішній і вже легендарній Примадонні естради СРСР і Росії.

Нещодавно Пугачова здивувала усіх, заявивши, що нарешті з'явилась співачка, яку вона готова оголосити своєю наступницею. Нею виявилась співачка під псевдонімом Claudia. Пісню виклали в мережу, на неї відразу посипалися відгуки.

Про це пишуть зарубіжні ЗМІ.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото - https://www.instagram.com/maxgalkinru/
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото - https://www.instagram.com/maxgalkinru/

Згодом з'ясувалось, що Claudia - псевдонім рідної онуки Пугачової, доньки Христини Орбакайте. Восьмирічна дівчинка випустила першу пісню, при чому зробила це іспанською. Її продюсером буде її ж мама, також співачка, Христина Орбакайте. Пугачова відзначила, що її схвальний відгук базується не лише на наявності кревних зв'язків з молодою виконавицею, але на талант дівчинки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазвичай подейкують, що наступною Примадонною російською естради буде Світлана Лобода, яка останні роки активно гастролює в Росії і всіляко експериментує, зважаючи на смаки і інтереси російського слухача.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.