Алла Пугачова і Максим Галкін нарвалися на критику через недбалого відношення до безпеки дітей. Про це передає Clutch.

Максим Галкін часто ділиться на сторінці в Instagram подробицями роботи, дозвілля, життя з Аллою Пугачовою та дітьми Лізою і Гаррі, як і сама Примадонна. Нещодавно вона опублікувала у своєму профілі відео, на якому діти катаються на роликах. Публікацію Пугачова підписала: «Якщо довго мучитися, що-небудь вийде».

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Багато шанувальників, у тому числі знамениті люди, захопилися умінням Гаррі і Лізи, оскільки вони показали дійсно великий прогрес у цій діяльності, але від деяких підписників не сховався важливий факт: зіркові батьки не повністю продумали безпеку дітей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Справа в тому, що і Гаррі, і Ліза каталися на роликах в шоломах і налокітниках, у Гаррі також був захист на долонях, а ось про наколінники батьки не подбали, про що і написали у коментарях: «Де наколінники?», «Без наколінників не можна», «А наколінники де?», «Навіть страшно за Лізу....де захист на кисті і наколінники?».

Інші ж шанувальники просто написали компліменти зірковій сім'ї Пугвчової і Галкіна: «Суцільне задоволення і розчулення викликають ці дітки. Розумні , виховані , молодці тато з мамою», «До чого ж солодкі діти», «Господи, Алла, Максим, як же ви зуміли так правильно виховати своїх дітей, нам треба повчитися у Вас! Щастя земного і небесного Вам і Вашим прекрасним дітям!»

Нагадаємо, Полякову екстрено госпіталізували.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути в її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.