Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставляла масу пікантних відео і фото, відправившись в довгоочікувану відпустку в Бодрум, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірної краси природою. Так, артистка навіть по приїзду додому не припинила радіти відпочинку, демонструючи розтяжку на одній з вулиць Києва коло масивного годинника на стіні. Красуня пожартувала, що на її "годиннику" (ногах) пробило пів десятого.

- котра година? На моєму годиннику 21: 30

Фолловери не пройшли повз: "плаття якось неприродно виглядає... Навіщо ображати гравітацію 🙃", " Годииинник не ходить😂 💕", "це нога Робоча😁", "На моїх 5: 25 😄 Доброго ранку, Настя ️ ️ гарного Вам початку тижня з відмінним настроєм!", "А секунд...))))😂??", "Як замовити такий годинник?", "Без 10ти 6ть)))🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.