Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" та "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з шанувальниками моментами з життя в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість виставив на своїй сторінці в соцмережі Instagram кумедну фотографію зі своєю маленькою донькою Лізою, яку батьки ніжно називають "крихіткою Ліззі". У кадрі видно, що Юрій та Ліззі прикрашені червоною фарбою. Дівчинка вітається в камеру лівою рукою, а її зірковий тато корчить похмуру гримасу в яскраво-салатовій футболці.

"Намасте!!! Рідненькі)))#крошкаlizi😘 #намасте #добрийвечір", - зворушливо підписав знімок гуморист.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Милі 😍😍❤️", "Красотульки 😂👍🤣😅", "Ахахахахаах😂обожнюю", "Відразу згадується фільм "Слуга народу", "Вождь червоношкірих😃 Юра, якщо ти в полоні, моргни😉", "Дуже подобається", "Клас 😻", "Це шедевр", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, Юрій Ткач показав, що буде, якщо засунути у вуха петарди.

    Як повідомляв портал Знай.uа, українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва приєдналася до запальних танців Ігоря Ласточкіна та Юрія Ткача з "Кварталу 95".

    Також портал Знай.uа писав, що у короткому гумористичному відео "Кварталу 95" Юрій Ткач захотів на морі.