Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID - 19 вирушила закордон, відвідавши спекотну Грецію, а тепер ще й заінтригувала численних шанувальників новинкою - прем'єрою кліпу на пісню "Твоей любимой".

Так, артистка опублікувала ролик на своїй офіційній сторінці YouTube 18 серпня, примірявши жіночні образи і розповівши відразу кілька історій кохання різних пар. Примітно, що в кліпі знялася і красуня-донька Кароліни Соня від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. У стрічці малеча трепетно трималася за руки з хлопчиком.

ПРЕМ'ЄРА кліпу "Твоей любимой" ❤️ Посилання в шапці профілю! Сьогодні! Час любити і час жити! Сьогодні все зміниться на краще!

Фолловери залишилися в захваті: "🔥 🔥 🔥 хай живе любов🔥 🔥 🔥", " яке красиве відео вітаю Вас з прем'єрою❤️", " кліп дуже чуттєвий. Яка Софія красива, слів немає!!!!!❤️❤️❤️❤️", "Атмосфера любові в кліпі передається через екран на 100000%❤️❤️❤️", "в кінці заплакала, занадто мило🥰 🥺", "з Прем'єрою Кароліна!!!!❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.