Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала пікантний кадр, на яких з'явилася в цікавій локації і еротичному образі.

Читайте Знай в Google News!

Новому гарячому фото Альона позує на красивому небесному тлі, вона стоїть в пікантній позі, вип'ятивши всі свої пружні принади. Перед камерою модель з'явилася в сексапільному білому купальнику-бікіні, який ледь прикриває інтимні місця і підкреслює рівну засмагу. А за її спиною видно величезні білосніжні крила, як ніби ангельські, за якими приховано її обличчя і частина фігури. У підписі до фотографії дівчина поділилася сумними новинами, виявилося, що у неї горе – в її бутік з одягом пролізли невідомі. "У мене нові шпалери на телефоні. Але я з сумними новинами. Шоурум @lior_boutique в Києві тимчасово працювати не буде! Вночі в нього залізли сторонні. Зараз розбираємося... Подробиці розповім пізніше. Поки всі замовлення в онлайн режимі! В Одесі @lior_boutique працює у звичайному режимі. Буду тримати вас в курсі. Цікаво дізнатися, що сталося?",- написала модель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.