Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, а в підписі до нього почала себе нахвалювати. Як видно, перед камерою балерина з'явилася в своєму будинку, вона ніби вийшла з темряви і постала в довгій квітчастій сукні з "дірявим" вирізом на грудях.

Читайте Знай в Google News!

"Для мене велике щастя бути творчою людиною. Не боятися експериментувати і здійснювати новаторські проекти. В яких тільки амплуа я себе не проявила. В амплуа балерини, драматичної актриси, актриси кіно, ведучої заходів, мною записані 17 авторських пісень, освоїла я і ази фігурного катання, беручи участь у двох сезонах "Льодовикового періоду", освоїти мені вдалося основи повітряної гімнастики в цирку для мого спектаклю "Балерина в Задзеркаллі цирку". Мною написані дві книги" Історія російської балерини "і"Плата за успіх". Я ще, мабуть, "хрестиком вишивати вмію". Багато нового попереду. Вже зараз працюю з командою над двома цікавими і неординарними проектами", - розповіла Волочкова в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще