Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу еротичні фото в яскравому купальнику.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі з'явилася на фото в цікавій локації – вона стоїть в густих заростях і насолоджується літнім душем. Перед камерою Зоряна красуня позує в ніжно-персиковому роздільному купальнику, який практично зливається зі шкірою. Цей наряд красиво підкреслив її пружні форми, які вона і не намагається приховувати. Волосся зірки, розпущене і вологе, вона на одному з фото схопила себе за кілька пасом. Дженнер не підписала свою публікацію, зате фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще