Відомий комік і актор Михайло Галустян звернувся в одну з московських лікарень зі скаргами на болі в області серця.

Інформацію про це повідомляє портал "Star hit".



Зовсім недавно в ЗМІ поширювалася інформація про те, що бізнес справи відомого російського шоумена Михайла Галустяна пішли досить погано: відразу два його проекти були закриті. Зараз же стало відомо про те, що 40 - річному гумористу поставили обтяжливий діагноз - нестабільна стенокардія, яка може викликати серйозні ускладнення в майбутньому. Сам Михайло Галустян поки ніяк не коментував чутки про стан свого здоров'я, продовжуючи зберігати оптимізм і наполегливо працювати.

Мені потрібні гроші для щастя. Ніколи не сперечаюся на них, не маю пристрасті до азартних ігор. І навіть якщо знаю, що перемога в парі може дістатися мені, все одно намагаюся не брати участь. Жодного разу на мене з неба нічого не падало. Все, що маю, - продукт плідної діяльності. Я вже зрозумів: якщо і звалилися несподівані блага на голову, то або вони так само швидко зникнуть, або тут просто щось не так. Тільки роботою і працьовитістю досягаю результатів.


Нагадаємо, раніше халатик зрадницьки оголив декольте власниці самого пишного бюста України.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Потап з "какашкою" на голові повеселив українців: "замість німба".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.иа" писав, що "Прощення Єфремову не буде ніколи": сім'я Захарова оцінила його життя на один рубль.