Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила кумедне відео, зроблене для додатка TikTok, на якому позувала перед зйомками популярного гумористичного шоу "Ліга Сміху", заінтригувавши виходом нового сезону вже восени. Так, артистка в компанії таких зіркових членів журі, як Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Ігор Ласточкін і Станіслав Боклан відкривала рот, вдаючи, ніби співає. При цьому обличчя знаменитостей смішно змінювалися.

за замовленнями телеглядачів 😅 Повна версія Чекайте цієї осені @ligasmeha. Вас вітають всі члени журі @boklanstas @vladimirdantes @yuriy_tkach @nadyadorofeeva @lastochkin_igor @garik_bircha ❤️

Фолловери не пройшли повз: "це найкраще, що я за сьогодні бачила !😂😂👍🏻❤️🔥", "Як перестати це дивитися ... вже 10те коло", "Здорово😂 👍", "ви кращі😂", "це не маска 😂 😂 😂 це насправді😂", "😂 😂 😂 😂 супер".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".