Ольга Фреймут-українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики. Але цього разу на своїй сторінці в соцмережі показала милі фото з дітьми, а в підписі до нього розповіла, що відвела дочку Євдокію в школу.

Читайте Знай в Google News!

Треба сказати, що Ольга вперше показала публічно трирічну дочку Євдокію, а також сина Валерія. Виявилося, що телезірка вперше відвела молодшу дочку в школу, і саме в ту, де навчається її старша дочка Злата. Йдеться про елітну Печерську міжнародну школу. Шанувальники з'ясували, що рік навчання в цьому закладі коштує понад 20 тисяч доларів на рік. У підписі до публікації Фреймут написала: "перший день школи. Євдокія вперше пішла в @psikyiv з братом і сестрою! Ми думали, будуть сльози-дочка побігла до вчителя з великою радістю. Пані Лаура навіть за нею не встигала".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.