Учасниця четвертого сезону Від пацанки до панянки" (Новий канал)
Влада Роговенко, яка незабаром повинна стати мамою, сама готується до цього щасливого моменту.

Не встигла дівчина толком познайомити фанатів зі своїм майбутнім чоловіком Сашею, як він пропав з радарів.

Нічого не подумайте поганого, він не кинув вагітну подругу. Як виявилося, його на довгих пів року забрало в рейс море. Поки хлопець пішов з головою в роботу, Влада занурилася в підготовку до материнства.

Влада Роговенко
Влада Роговенко

"Я не скажу, що мені легко бути однією, не буду вам брехати і розповідати про жіночу незалежність, - зізнається дівчина. – Важко, дуже не вистачає підтримки і мотивації з боку Саші. Не вистачає по будинку розкиданих шкарпеток і незакритої зубної пасти у ванній. Ось ніколи б не подумала, що буду по всьому цьому так нудьгувати! У нас з Сашею є спільна мета - дитина. Тому намагаюся контролювати свої емоції і не розпускати соплі. Прекрасно розумію, що йому так само важко, як і мені".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сильна Влада не могла і уявити, що колись "вляпається" у стосунки на відстані.

"Слухаючи історію подружки, яка чекає з армії свого принца, я співчутливо кивала і про себе думала: "Бідолаха, навколо життя таке бурхливе, а вона тільки й робить, що чекає, пропускаючи все найцікавіше", - згадує Влада. – Підступні стосунки на відстані можуть чекати всіх. Я ніколи не думала, що зв'яжу своє життя з моряком. Коли ми з Сашею познайомилися, не сприймала його серйозно через професію. Тепер знаю, що стосунки на відстані можливі, якщо у вас є спільні цілі, і ви по-справжньому любите один одного".

Влада Роговенко, фото з особистого архіву
Влада Роговенко, фото з особистого архіву

Пара щодня бачиться в Інтернеті і годинами висить на телефоні. Але найцікавіше їх чекає восени. Коли чоловік повернеться з рейсу, дитині буде кілька місяців.

Тим часом Новий канал продовжує кастинг в п'ятий сезон реаліті "Від пацанки до панянки". Якщо ви хочете змінити своє життя, як Влада Роговенко, заповнюйте анкету на сайті Нового каналу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вагітна пацанка Влада Роговенко заговорила про ревнощі і контроль у стосунках.

Також вагітна учасниця "Від пацанки до панянки" розкрила ім'я майбутньої дитини.

Як повідомляв Знай.uа, ще одна учасниця реаліті "округлилася" після проекту.