Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала десяток нових фото, з нової фотосесії, на яких з'явилася у вельми відвертих образах.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Альона з'явилася в п'яти різних образах, і виклала по два знімки в кожному з них. Перший її наряд - це червоний брючний костюм, під піджаком якого немає нічого. Другий - білий спортивний костюм з ліфчиком, який ледь утримує силіконовий бюст. Третій образ - це скромне червоне плаття цікавого фасону, четвертий – сірий спортивний костюм з цікавою кофтою. А завершальний дефіле п'ятий образ - це модна чорна спідниця оригінального крою з білою шовковою майкою. У підписі до публікації Омович написала: "я підібрала кілька образів в @ug_botique. Цей червоний брючний костюм мене підкорив. Мені йде класика?"Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.