Андрій Макаревич в грудні 2019 одружився в четвертий раз. Обраницею музиканта стала 36-річна Ейнат Кляйн. Так сталося, що самоізоляцію подружжя провело окремо. Лідер групи «Машина часу» був в Москві, а його дружина - в Ізраїлі. Зате у відпустку після карантину поїхали разом і вибрали міста Золотого кільця Росії.

Читайте Знай в Google News!

Ейнат Кляйн показала в блозі кадри з Ростова Великого і Переславля-Залеського. Треба зауважити, що Ейнат - фотограф і професійний гід по Ефіопії. Для неї подорож по Росії стало справжньою екзотикою.

"Варто ізраїльтянинові вирватися за межі сіоністської батьківщини, він моментально починає сумувати за івриту, страждати без фалафель, а ночами його терзають сни з біло-блакитним прапором в головній ролі. Звичайно, перший інстинктивний порив на новому місці - шукати своїх, залізти в звичну черепашку , влаштуватися в рідному гетто. Але немає, я буду сильніше цього, я буду досліджувати російську глибинку, смажити лисички і обіцяю не з'їсти жодного Сабіха в найближчий тиждень ", - написала Кляйн.

Вона зізналася, що в Росії їй знайомі лише Москва, Санкт-Петербург і Ельбрус, де вона бувала.

"Для мене краси середньої смуги - неймовірна екзотика, покруче Африки. Ми спонтанно поїхали в Ростов Великий і Переславль-Залеський. Дуже красиво. Дуже велично. Дуже пасторально. Здається, взимку має бути ще гарніше, коли у досить кітчевою літній версії пейзажу з'являється графічність , контрастність. Загалом, ковток свіжого повітря серед чотирьох місяців ув'язнення. Щастя ".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макаревич поділився думками про війну на Донбасі

Як повідомляв портал Знай.ua,Макаревич утоптав у бруд Кисельова і російських пропагандистів: "Ви що, з глузду з'їхали?"

Також Знай.ua писав, Андрій Макаревич написав пісню, присвячену розгону протестувальників під час мітингів у Москві