15-річна Дева Кассель, донька актора Венсена Касселя і зіркової моделі й акторки Моніки Белуччі, вперше представила громадськості свого бойфренда: ним виявився манекенник Лука Саландра.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання Vogue.

ЗМІ припускають, що їх стосунки розпочалися менше місяця назад — саме тоді на їх сторінках в Instagram з'явилися перші спільні світлини.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз Діва і Лука насолоджуються літнім відпочинком в Сен-Тропе, де вони проводять час разом зі своїми друзями і старшою сестрою Луки Лєєю. Хлопець доньки зіркового подружжя має італійсько-французьке корені. Лука співпрацює з двома модельними агентствами, знімається для модних журналів, а до пандемії брав участь в показах в рамках Тижня моди в Парижі.

Діва ж попри юний вік не відстає у професійних успіхах: вона вже давно бере участь у професійних зйомках, а не так давно вперше провела фотосесію у купальнику для бренду Dolce & Gabbana. На фото 15-річна Дева Кассель позує на італійському озері Комо на яхті червоного кольору. Вона одягнена в бікіні з плавками асиметричного крою і квітковим принтом. Дівчина виглядає дуже ефектно і явно не поступається красою своїй знаменитій матері

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моніка Беллуччі знову вільна: в мережу злили останнє спільне фото з молодим коханцем.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15-річну красуню-доньку Моніки Беллуччі та Венсана Касселя показали світу в рекламі Dolce & Gabbana.

Також Знай.ua писав, що Природа не відпочила - 15-річна донька Моніки Беллуччі у бікіні кинула виклик мамі.