З'явилася інформація, що 15-річна донька знаменитої італійської моделі, актриси Моніки Беллуччі і французького актора Венсана Касселя стала обличчям нового парфуму від популярного бренду Dolce & Gabbana.

Дєва Кассель, Instagram

Так, юна красуня стала обличчям рекламної кампанії аромату Dolce Shine. Чарівна модель поділилася фотографіями, які були зроблені під час зйомок, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На цих кадрах Дєва зображена в мереживній білому пишному платті, в її вухах сережки-висульки, а довгі темні кучеряве волосся розпущене. Її шию прикрашає золота підвіска з медальйоном, а на її обличчі легкий макіяж.

Дєва Кассель, Instagram

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також у руках дівчина тримає красивий букет весняних квітів, які, ймовірно, символізують квітковий аромат рекламованого парфуму. Фотосесія проходила на італійському узбережжі Амальфі.

Слід зазначити, що модний дім Dolce & Gabbana досить часто запрошує співпрацювати дітей знаменитостей, адже для них це вже хороша рекламна кампанія. У свою чергу, Дєва уклала контракт з Будинком ще навесні 2019 року.

Дєва Кассель, Instagram

Також знаменита мама юної моделі Моніка Беллуччі давно є музою цього Модного дому.

Нагадаємо, що Zara є найбільшим у світі ритейлером одягу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", модель Маша Шевченка взяла участь у двох fashion-шоу в Парижі - Armani і останньому показі Jean Paul Gaultier.

Також "Знай.ua" писав, що Моніка Беллуччі позувала в золотому жакеті з глибоким декольте, доповнивши образ незвичайної короткою стрижкою і масивної ланцюгом на шиї.