Культова 54-річна італійська актриса і модель Моніка Беллуччі прикрасила обкладинку глянцю Vanity Fair Italia. На фотографії знаменитість позує лежачи у воді в білому купальнику, який вигідно підкреслює її пишні груди.

"В молодості ми бачимо світ чорним і білим, ми стаємо конформістами і жертвами всіх прочитаних нам лекцій, поки самі не зрозуміємо, що для нас по-справжньому важливо", - йдеться у підписі до фото.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що шанувальники Моніки високо оцінили її модельну роботу і досконалий зовнішній вигляд: "Це мистецтво, так добре виглядати", "Яка гарна!", "Гаряча штучка", "Моніка як завжди прекрасна".

Нагадаємо, Моніка Беллуччі оголосила про розлучення з молодим художником.

Як повідомляв портал Знай.uа, 14-річна донька Моніки Беллуччі і Венсана Касселя вперше вийшла в світ.

Також портал Знай.uа писав, що Моніка Беллуччі знялася у відвертій фотосесії для журналу Madame Figaro.