Легендарна актриса 54-річна Моніка Беллуччі в Instagram опублікувала новий пікантний знімок.

На світлині італійка лежить біля ліжка, у високих чорних шкіряних чоботах з відкритим носком і шнурівкою. Образ фатальної спокусниці доповнює вишневе міні-плаття. І виглядає при цьому Моніка просто приголомшливо, передає politeka.net.

"Насолоджуйтесь своїм днем", - підписала фото Моніка.

Раніше актриса здивували шанувальників своїм романом із 36-річним художником Ніколя Лефевром. Папараці з журналу Voici підловили красуню під час пристрасного поцілунку.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Чоловік з довгим світлим волоссям підкорив серце Моніки, яка ще недавно говорила, що ніколи в житті не буде крутити романи з 20-річними. Зірка натякала на те, що її колишній чоловік Венсан Кассель закохався в 21-річну модель Тіну Кунаки.

Зазначається, що новий обранець Белуччі виріс в Парижі. Там має свою майстерню і власну художню галерею. Також відомо, що у нього є шестирічна дочка Анахіт від попередніх стосунків. З Монікою Ніколя познайомився влітку 2017 року. Близькі до пари джерела подейкують, що закохані вже подумують про весілля.

Нещодавно сама Белуччі розповіла про свій роман.

"Я вже довгий час зустрічаюся з одним чоловіком, і у нас все добре. Нормальний він? Я не знаю. Я і сама не живу за правилами. Як можна вимагати від іншої людини того, що сама не можеш йому дати? У цього чоловіка зовсім інша робота, але через неї йому теж доводиться багато їздити по світу. Саме тому він відмінно мене розуміє і поділяє мій спосіб життя. Я дуже щаслива", - розповіла зірка.

Нагадаємо, культова актриса і секс-символ Моніка Беллуччі після важкого розлучення з Венсаном Касселем, довгий час не афішувала своє особисте життя.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Моніка Беллуччі у інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї краси.

Також легендарна італійська акторка і фотомодель Моніка Беллуччі виклала в Мережу дуже пікантне фото.